Eerste franchise vestiging By the Grape

Datum: februari 12, 2013

Franchise formule By the Grape opent eind maart een franchise vestiging in Utrecht. By the Grape formule is gebaseerd op een webshop met een belevingswinkel ter ondersteuning.

In 2009 werd het online wijn portaal “By the Grape” gelanceerd, waar alle informatie over de wijnen te lezen is. Naast een online portal werd er een film geproduceerd, internationaal ipad wijn tijdschrift gepubliceerd en een online video kanaal BTG tv uitgezonden. “Niemand is benieuwd naar het verhaal achter de melk die hij drinkt, maar wel naar het land, de druif en de wijnboer waar zijn wijn is gemaakt”, aldus medeopricht Derrick Neleman. Nu gaat By the Grape na het succes van een tijdelijke pop-up store in Utrecht verder met een permanente vestiging in de Burgemeester Reigerstraat. Jaap Nutter is de eerste franchisenemer. Na het bankwezen volgt hij nu zijn hart in de wijnhandel. By the Grape zoekt nog franchisenemers voor wineries in steden als Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Den Haag.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#bythegrape

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.