Eerste Bufkes Drive geopend

Datum: oktober 27, 2020

De eerste Bufkes Drive is een feit! Bij de locatie op het Retailpark in Roermond is door franchisenemer Sanne Cox de eerste ‘Bufkes Drive’ gerealiseerd. Vanaf deze week kan iedereen vanuit het veilige comfort van de auto genieten van alle lekkernijen die Bufkes te bieden heeft.

“Het begon als idee van medewerkers van één van onze andere locaties’, vertelt Sanne Cox die de 4e generatie Cox ondernemers vertegenwoordigt en onlangs het bedrijf overnam van haar vader Wim. ‘De faciliteiten waren grotendeels aanwezig al hebben we de routing wel goed moeten herzien. Na het opperen van het idee staken de medewerkers direct de handen uit de mouwen. De drive is nooit als zodanig in gebruik geweest en is de laatste jaren vooral gebruikt als speeltuin. We hebben met het team in korte tijd heel veel werk verzet, waarbij we op de achtergrond goed ondersteund zijn door de formule’

In de drive is bijna het hele assortiment van Bufkes te krijgen, aangevuld met producten van Piet Friet, een ander concept van Cox&Co. ‘Met dit concept spelen we in op de alsmaar stijgende vraag naar gemak vanuit de consument. Het feit dat we daarnaast een veilige en toch complete ervaring kunnen bieden is in deze tijd natuurlijk een grote toegevoegde waarde.’ De komende weken gelden voor de Bufkes Drive als proef- en testperiode. Indien het concept succesvol blijkt, wordt het concept ook na de coronaperiode gehandhaafd.

DELEN

Franchiseformule: Bufkes

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.