Eerste binnenstadse Subway buiten toeristische hotspots

Datum: september 4, 2012

Sinds afgelopen weekend is de Amsterdamse binnenstad een nieuw Subway restaurant rijker, maar de lokale bevolking hoeft daarvoor niet eerst hordes toeristen te trotseren. De nieuwe vestiging van de sandwichketen is geopend op Haarlemmerdijk 8, recht tegenover de Albert Heijn, op de hoek van de Korte Prinsengracht.

“Dit nieuwe restaurant is ingericht volgens het nieuwe Metro Subway-decor”, vertelt franchisenemer Vimmi Malhi. Het is alweer de negende vestiging van de formule in de hoofdstad. De nieuwe eetgelegenheid biedt binnen zitplaatsen voor twintig mensen en beschikt over een buitenterras voor vier tot zes personen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_september_2012.htm#subwayfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.