Eerste AH to go in Duitsland geopend

Datum: september 19, 2012

Vorige week woensdag is de eerste AH to go in Duitsland geopend. De winkel bevindt zich in Aken. Met deze opening gaat het Albert Heijn gemaksconcept uit Nederland in Duitsland van start. AH to go geeft klanten in Aken ‘Gute Laune für unterwegs’ met producten voor directe consumptie. “Wij gebruiken onze jarenlange ervaring op het gebied van verse producten om onze klanten een gezond alternatief te bieden voor onderweg. Met dit gemaksconcept bieden wij echt meerwaarde in Aken”, aldus general manager Duitsland Jürgen Hotz. Het assortiment van AH to go bestaat onder andere uit belegde broodjes, lunchsalades, soepen en snackgroente. Naast het assortiment zoals dat in Nederland te vinden is, verkoopt deze winkel ook Mehrkorn Brötchen, Leibniz koekjes en Geflügelrolle. Eind vorig jaar maakte Ahold haar groeiambitie voor de AH to go formule bekend. Onderdeel van deze ambitie is de opening van 150 nieuwe gemakswinkels in Europa in de komende 5 jaar.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Eerste-AH-to-go-in-Duitsland-geopend.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.