Ecurion neemt Your Financials over

Datum: februari 19, 2013

Ecurion, gespecialiseerd in het financieel adviseren van de ondernemer in privé neemt per 1 februari 2013 de formule Your Financials over. Met deze overname biedt Ecurion haar aangesloten kantoren nu ook een merk en faciliteiten voor de bovenkant van de particuliere markt.

Ecurion is de zusterorganisatie van Credion en faciliteert de bij haar aangesloten kantoren met een eigen ontwikkelde infrastructuur. Daarmee wordt op praktisch wijze invulling gegeven aan de eisen van de WFT. Het managen van serviceabonnenten van hypotheek- en vermogensadvies-klanten vindt plaats via automatische monitoring.

vlnr : Marc Steentjes & Jacob Nammensma

Full-service pakket “De overname van Your Financials biedt ons de gelegenheid om een full-service pakket aan te bieden aan financiële advieskantoren met een gemengde portefeuille, iets wat onze groei qua vestigingen en adviseurs versnelt” aldus Ecurion directeur Jacob Nammensma. Ecurion- Your Financials groeit door de overname naar 11 over het land verspreide kantoren en heeft de ambitie om tot een landelijk dekkend netwerk uit te groeien. 

De initiatiefnemers van Your Financials, Marc Steentjes MFP en Edwin Pijpers MFP worden actief in het management.

Bron: Ecurion

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.