Duitse hamburgerketen burgerme opent vestiging in Leiderdorp

Datum: augustus 18, 2013

burgerme is de eerste internationale keten die hamburgers thuisbezorgd. Na openingen in het thuisland Duitsland en Oostenrijk opent nu in Nederland de eerste vestiging haar deuren.

De formule is uniek aangezien zij als basisproducten Hamburgers en salades voert. Zowel het productieproces als de grondstoffen zijn afgestemd op het thuisbezorgen van één van de populairste ‘out of home’ producten.Hamburgerketen burgerme uit Duitsland opent vestiging in Leiderdorp

Franchise Match heeft succesvol de zoekopdracht voor een master-franchisenemer kunnen invullen. Daardoor kan ook de eerste vestiging in Leiderdorp worden gerealiseerd.

Leiderdorp (Lijnbaan 3d) is als locatie gekozen voor de eerste vestiging van burgerme in Nederland. “Deze keuze is geen toeval. Het is het resultaat van een uitgebreide marktanalyse“, zo laat Tim Meijers weten. Tim is de master- franchisenemer van burgerme in Nederland. De store zal een sleutelrol spelen bij de ontwikkeling van burgerme in Nederland. “Niet eerder dan dat alle kinderziektes zijn verholpen en dat de eventuele (kleine) lokale aanpassingen zijn getest en doorgevoerd zullen de eerste franchisenemers worden aangesteld. Leiderdorp is centraal gelegen in de Randstad en huisvest veel van de voor burgerme relevante doelgroepen” aldus Tim Meijers.

Verantwoordelijk voor de internationale expansie is Hubert Domscheit. Hij laat weten dat de start in Nederland een belangrijke stap is in de internationale expansie. “Wij hebben nu een partner voor de ontwikkeling van burgerme in Zwitserland en er worden gesprekken gevoerd met kandidaat-franchisenemers in diverse landen o.a. in België. Franchise Match is één van onze steunpilaren als het gaat om het realiseren van onze internationale plannen.” Hubert ziet dan ook een rol weggelegd voor lokale ondersteuning. “Gezien de rijke franchise-ervaring van bedrijven als Franchise Match en het netwerk dat zij vertegenwoordigen zijn wij blij met het feit dat Tim Meijers zich o.a. voor de werving van franchisenemers en andere organisatorische zaken actief door hen laat ondersteunen”.

Over Franchise Match

Franchise Match verzorgt de werving en selectie voor een groot aantal franchisegevers en is gespecialiseerd in het vinden van (master)franchisenemers die zij vervolgens ondersteunt bij de complete uitrol van de formule. Franchise Match is daarnaast internationaal actief binnen ‘Franchise Pool International’ (FPI). 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.