Drie nieuwe vestigingen TeamLogic IT

Datum: juni 20, 2013

Begin juli opent TeamLogic IT drie nieuwe vestigingen: TeamLogic IT Haarlem-Heemstede, TeamLogic IT Noord-Kennemerland en TeamLogic IT Utrecht. De TeamLogic IT-keten bestaat dan uit 13 vestigingen in Nederland waarmee de opmars van de zakelijke formule voor ICT-dienstverleners zich sterk voortzet. Het concept van het oplossen en met name het voorkomen van computer‐ en netwerkproblemen bij het MKB is onderscheidend en voorziet in een duidelijk aanwezige marktbehoefte.

In Haarlem-Heemstede, koos Jaik Dekker  voor de TeamLogic IT formule. “Een sterke formule helpt om versneld een marktaandeel te verwerven in de steeds groeiende IT servicemarkt. Met TeamLogic IT heb ik een totaalpakket aan diensten en brede ondersteuning die het mogelijk maakt om volledig op klantencontacten te focussen.”

TeamLogic IT Noord-Kennemerland wordt door Werner Kempers in Castricum gevestigd. “Met name de proactieve diensten zoals de managed services van TeamLogic IT bieden extra kansen in de markt. Opdrachtgevers zijn steeds afhankelijker van hun IT binnen hun operationele bedrijfsvoering. Het voorkomen van IT‐problemen is dan ook van cruciaal ondernemingsbelang.”

Frans Koster start TeamLogic IT Utrecht. “Het is een franchiseformule die zich in Amerika bewezen heeft en ook in Nederland verder zal groeien. We voorzien echt in een behoefte van de kleinzakelijke klanten die geen eigen ICT manager hebben of deze functie in de toekomst willen outsourcen.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.