Drie nieuwe PostMasters vestigingen geopend

Datum: februari 18, 2013

PostMasters heeft in de afgelopen maanden drie nieuwe vestigingen geopend. In november hebben zowel PostMasters Eindhoven als Zaanstad hun deuren geopend. In Tilburg is PostMasters sinds oktober geopend.

De PostMasters vestiging in Eindhoven is gestart door ondernemer Erik van den Nieuwenhof en zijn vrouw Nicole. De winkel is gevestigd op Strijp S aan de Torenallee 20.

PostMasters Zaanstad is sinds november aangesloten bij het netwerk. Ondernemer Jelle Zweers nodigt u uit om zijn nieuwe winkel aan de Zaanweg 110 te Wormerveer te komen bezoeken.

In Tilburg is ondernemer Frank Reestman de eigenaar van de nieuwe PostMasters business balie. Deze is gevestigd aan de Korvelseweg 174.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.