Drie franchiseformules genomineerd voor Retail Jaarprijs

Datum: juli 3, 2012

De franchiseformules Rivièra Maison, Pets Place en Karwei hebben de tweede ronde bereikt van de ING Retail Jaarprijs 2012, vorig jaar werd deze prijs gewonnen door Primera. Retail Jaarprijs maakt de winnaars bekend tijdens een gala op 14 november 2012. De andere genomineerden zijn Paradigit, Shuz by Schmit, V&D, Watch, Amac, De Tuinen, Deen Supermarkten, Coolblue, Bever en Amac.

De Vakjury selecteerde allereerst op basis van het onderscheidend vermogen van een winkelformule. Daarnaast beoordeelde de Vakjury of de inzending voldoet aan enkele formele eisen, waaronder het maken van winst. Uiteraard is ook de inschrijving zelf beoordeeld: de presentatie van de inschrijving en de bezieling die daarbij naar voren komt.

De komende twee maanden bezoekt een ‘mystery shopper’ van onderzoeksbureau Multi-Value de geselecteerde formules. Op basis van de onderzoeksresultaten en het oordeel van de Vakjury maakt ING Retail Jaarprijs de genomineerden in beide categorieën begin september 2012 bekend.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_3_juli_2012.htm#retail_jaarprijs

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.