DreamLagoon opent 1e vestiging

Datum: juni 12, 2012

Kappersformule DreamLagoon opende zaterdag 9 juni haar eerste vestiging aan de Markt in Etten- Leur. Franchiseneemster Yvonne Burg heeft zich met haar voormalige Zinn-kapsalon aangesloten bij de nieuwe kappersketen DreamLagoon, waar klanten in een relaxte omgeving en tegen een vaste lage prijs van € 18,50 terecht kunnen voor hun droomkapsel. Vanuit de thuisbasis Noord Brabant zal DreamLagoon zich verder uitbreiden over Nederland. DreamLagoon is trots op de samenwerking met het innovatieve Indola voor professionele haarverzorgingsproducten, tools en materialen.

DreamLagoon impressie interieur

Bron: DreamLagoon

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.