Doppio Espresso wint Publieksprijs Koffie Top 100

Datum: september 26, 2017

Maandagavond is bekendgemaakt dat Doppio Espresso Joure de Publieksprijs in de Koffie Top 100 heeft gewonnen. Het publiek koos Doppio Espresso de vierde keer op rij als meest favoriete espressobar. Het winnen van de Publieksprijs heeft de snelgroeiende espressobarketen te danken aan haar fans, die massaal via Facebook gestemd hebben. 

Het publiek koos de vestiging van Doppio Espresso aan de Midstraat te Joure als meest favoriete espressobar. Via de Facebookpagina van de Koffie Top 100 is massaal gestemd; De Friese zaak wint met 10% van de in totaal 11500 uitgebrachte stemmen en is daarmee uitgeroepen tot publieksfavoriet. Doppio Espresso is enorm blij met deze prijs. “Passie en beleving zijn uitgangspunten bij ons. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Het winnen van de Publieksprijs laat zien dat we al vele harten veroverd hebben. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken en gaan deze overwinning groots vieren.” Dat de espressobarketen veel fans heeft, moge duidelijk zijn; in 2014, 2015 en 2016 won de Amsterdamse vestiging Doppio VU al de Publieksprijs en in 2012 was Doppio Espresso Hilversum reeds de winnaar van de Publieksprijs.

Daarnaast zijn er vier vestigingen van Doppio in de Top 100 geëindigd. Met deze topscore mag Doppio zich een zeer succesvolle deelnemer aan de Koffie Top 100 noemen. Doppio Utrecht Nobelstraat behaalt een mooie 26e plek, gevolgd door Doppio Hilversum op plek 44, Doppio Amsterdam VU op plek 54 en een mooie plek 82 voor publiekswinnaar Doppio Joure.

Qua prijzen en nominaties doet Doppio Espresso het sowieso goed. Na het winnen van de “Best Coffee Chain – Western Continental Europe” in 2014 en “Best Coffee Chain – Benelux” award in 2013, is Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd voor een award in de categorie “Best Coffee Chain – Western Continental Europe”. De bekendmaking en de uitreiking van de European Coffee Awards vinden plaats tijdens het European Coffee Symposium, op 21 november in Warschau.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.