Doppio Espresso Wageningen overgenomen

Datum: april 30, 2019

WAGENINGEN – Ter ere van een frisse start organiseert Doppio Espresso Wageningen 8 mei 2019 een gratis cappuccinodag. Onderneemster Jeannette van Lagen nodigt iedereen van harte uit om de heerlijke koffie en Italiaanse sferen van Doppio te komen proeven.

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft twee jaar geleden in studentenstad Wageningen een vestiging geopend. Nu ruim 2 jaar later is de espressobar overgenomen door Jeannette en maakt zij een frisse start. De espressobar ligt prachtig op de Campus Plaza van de Universiteit van Wageningen. Doppio Espresso is met haar assortiment een ware toevoeging en zorgt voor ultiem koffiegenot op de campus van WUR.

Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Zij creëren voor de studenten, werknemers en buurtbewoners een leuke plek waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen zich bijzonder laten voelen en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Jeannette is erg enthousiast wanneer het over Campus Plaza gaat: “Een plaza met studentenwoningen en een verscheidenheid aan horeca-winkelgelegenheden, en dat allemaal in de directe omgeving van de universiteitsgebouwen, gelegen op een groen en parkachtig campusterrein. Zo gaan wonen, studeren en vrije tijd hand in hand!”

Natuurlijk is ook de “niet-student” van harte welkom bij de espressobar. Zo kunnen er zakelijke afspraken worden gepland en is het een prima werkplek voor “kantoorloze” ZZP’ers. Op zaterdag is Doppio Espresso Wageningen bovendien een perfect start- en/of rustpunt voor een mooie fiets- of hardlooptocht door het Binnenveld.

Jeannette en haar team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “We willen graag kennismaken met bewoners van onze buurt en stad. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. We hopen iedereen snel te mogen verwelkomen.”

Om de overname en de nieuwe start te vieren, organiseert Doppio Espresso Wageningen 8 mei 2019 een gratis cappuccinodag. Iedereen die het leuk vindt de vernieuwde zaak te bewonderen en kennis te maken met Jeannette en haar team is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan de Bornsesteeg.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.