Doppio Espresso Sneek viert succes met gratis cappuccinodag

Datum: juni 16, 2013

De vestiging van Doppio Espresso aan het Kleinzand in Sneek heeft recentelijk de Best Coffee award in ontvangst mogen nemen. Om het succes te vieren wordt op vrijdag 21 juni a.s. een gratis cappuccinodag georganiseerd. Het is de manier om het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.

Doppio Espresso aan het Kleinzand in Sneek

Grada Bodewes (de onderneemster van Doppio Espresso Sneek) en haar team kijken enorm uit naar het uitdelen van gratis cappuccino’s aan iedereen die voorbij komt. “We willen de beste zijn in kwaliteit, service en beleving. Met de gratis cappuccinodag willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met onze heerlijke koffie. Daarnaast vinden wij het een mooie manier om onze fans te bedanken.” 

Het uitdelen van gratis cappuccino’s is iets wat de espressobarketen met enige regelmaat doet om mensen kennis te laten maken met Doppio Espresso en te laten genieten van hun koffie. Tijdens de opening van de eerste vestiging in Groningen organiseerde Doppio Espresso de eerste gratis cappuccinodag. Inmiddels wordt elke opening en elk succes gevierd met een gratis cappuccinodag en worden er jaarlijks vele duizenden cappuccino’s uitgedeeld.

Doppio Espresso Sneek nodigt iedereen vrijdag 21 juni van harte uit om de hele dag gratis cappuccino’s te komen halen aan het Kleinzand 1 in Sneek.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.