Doppio Espresso Rotterdam blijft bij Ronald McDonaldhuis

Datum: juni 26, 2013

Doppio Espresso blijft ook de komende vijf jaar bezoekers en werknemers van het Ronald McDonaldhuis, het Sophia Kinderziekenhuis en het Erasmus MC in Rotterdam voorzien van heerlijke koffie. Beide partijen waren enthousiast over een contractverlenging van de huurovereenkomst, waardoor de espressobar de komende jaren in het pand aan de Wytemaweg gevestigd blijft.Doppio Rotterdam blijft in Ronald McDonald huis

In februari 2008 heeft de vesting in Rotterdam haar deuren geopend in het Ronald McDonaldhuis, vlak naast de ingang van het Sophia MC, aan de Wytemaweg. Op de begane grond van het gebouw exploiteert  Doppio Espresso de horeca-unit van zestig vierkante meter.  Vanwege de locatie nabij de hogeschool en het ziekenhuis is de espressobar ingericht op de to go stroming; mensen op weg naar hun werk of college kunnen snel een espresso meenemen of aan de bar opdrinken. Naast kwalitatief superieure koffie kan men ook voor ontbijt, vers bereide lunch, gebak en sappen bij Doppio Espresso terecht.

Doppio Espresso Rotterdam is, behalve een express vestiging, ook een onthaastingsplekje voor veel gasten. Aan de lange leestafel kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. De gezellige zitjes zijn perfect om te onthaasten onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials.

Doppio RotterdamDennis de Froe, ondernemer van Doppio Espresso Rotterdam, heeft als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. Hij is dan ook verheugd dat hij de mensen uit Rotterdam en omgeving ook de komende vijf jaar kan laten genieten van zijn koffie, thee, lunch en meer.  

Doppio Espresso Rotterdam is 7 dagen per week geopend en hanteert ruime openingstijden zodat mensen er op elk gewenst moment van de dag terechtkunnen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.