Doppio Espresso opent vestiging in Apeldoorn

Datum: juli 8, 2012

Doppio Espresso is vereerd om aan de Korenstraat 6 in het centrum van Apeldoorn een nieuwe vestiging te openen. Charles en Moniek Visser zijn de franchisenemers van de espressobar. Doppio Espresso werkt met een franchiseformule, waarbij er voor franchisenemers ruimte is voor eigen creativiteit en producten. In vijf jaar tijd heeft de espressobarketen een netwerk aan winkels op weten te bouwen; de afgelopen jaren is de espressobarketen gegroeid naar zestien vestigingen in Nederland. De franchisenemers en baristi worden opgeleid in het eigen opleidingscentrum in Joure. Daarnaast werken ze vanuit dit opleidingscentrum aan de ontwikkeling van het concept.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Doppio-Espresso-opent-vestiging-in-Apeldoorn.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.