Doppio Espresso opent nieuwe vestiging in Zoetermeer

Datum: december 17, 2013

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft aan het Promenadeplein in het stadshart van Zoetermeer haar 23e vestiging geopend. De espressobar heeft een prachtige ligging midden in het centrum en biedt daarmee een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen. Als je de zaak binnen loopt, waan je jezelf in Italië. Aan de lange leestafel binnen kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. In de hoek bij het raam wordt het woonkamergevoel gecreëerd met lounge zitjes die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Het terras is ideaal om de eerste zonnestralen op te vangen en te genieten van het uitgebreide assortiment.Doppio Zoetermeer just opened!

Naast een uitgebreid assortiment aan koffie en thee kunnen bezoekers bij Doppio Espresso ook terecht voor ontbijt, rijkelijk belegde broodjes en deeg- en zoetwaren. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten.

 

Doppio Espresso is enthousiast over de locatie in Zoetermeer: “Zoetermeer heeft een levendig centrum met een sterk winkelaanbod. De gekozen locatie biedt uitstekende mogelijkheden om de inwoners en bezoekers van het Stadshart blij te maken met prachtige koffies en goede service. We streven ernaar het winkelen in Zoetermeer nóg leuker te maken.”

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso beginnen Mark Merckens en Sergej Nauta een strak vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Mark en Sergej hebben als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze willen mensen laten genieten en met een goed gevoel huiswaarts laten keren.  

Doppio Espresso telt momenteel 23 vestigingen in Nederland. De focus ligt op kwaliteit en innovatie. Vanuit het opleidingscentrum in Joure werkt Doppio Espresso aan de ontwikkeling van hun concept, zodat ze gasten blijvend kunnen verrassen met superieure koffie-innovaties en buitengewone momenten. Onlangs heeft Doppio Espresso de European Coffee Award voor ‘Best Coffee Chain Benelux’ in ontvangst genomen tijdens het European Coffee Symposium in Parijs.

Doppio Espresso Zoetermeer is 7 dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt in januari een gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Zoetermeer en omgeving te veroveren.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.