Doppio Espresso opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Datum: juni 11, 2013

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso groeit razendsnel. Aan het Kruisplein te Rotterdam heeft Doppio Espresso haar twintigste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in een kantorencomplex in het internationale en verrassende Rotterdam tegenover de nieuwe entreehal van het Centraal Station.

Als je de zaak binnen loopt, waan je jezelf in Italië. Aan de lange leestafel binnen kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. In de gezellige ‘kamertjes’ wordt het woonkamergevoel gecreëerd met lounge zitjes die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijkelijk belegde broodjes. 

Doppio Rotterdam - Kruisplein

Passie en beleving zijn uitgangspunten bij Doppio Espresso. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Maurice van Soest, ondernemer van Doppio Espresso Rotterdam, heeft als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten.

Vijf jaar geleden vestigde de espressobar zich ook al in Rotterdam; de populariteit van de vestiging aan de Wytemaweg heeft Doppio Espresso doen besluiten een tweede vestiging in Rotterdam te openen. Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen.

Doppio Espresso Rotterdam – Kruisplein is 7 dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt vrijdag 21 juni een gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Rotterdam en omgeving te veroveren. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.