Doppio Espresso opent haar deuren in Sneek

Datum: oktober 2, 2012

Espressobarketen Doppio Espresso groeit razendsnel. Eind september van dit jaar openden ze hun deuren in het historische centrum van Sneek, waarmee de teller op achttien vestigingen landelijk komt. Grada Bodewes en haar man Henk de Jong zijn de eigenaren van het hoekpand in Sneek en zijn er een Doppio Espresso filiaal in begonnen.

De franchisenemer van Sneek, Grada Bodewes, heeft de afgelopen maanden een uitgebreid trainingsprogramma van Doppio Espresso gevolgd. Daarnaast opent Doppio Espresso begin oktober haar deuren in Drachten. Met de komst van Doppio Espresso in Sneek en Drachten is de espressobarketen sterk vertegenwoordigd in de noordelijke provincie; ook in Joure en Leeuwarden kunnen mensen al genieten van een kop koffie van Doppio Espresso.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#doppiofranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.