Doppio Espresso Leeuwarden geopend

Datum: december 31, 1969

Na ruim 2 jaar plannen en bouwen is de 12e Doppio Espresso een feit. Aan het Wilhelminaplein in Leeuwarden opende op vrijdag 18 november de 6e Doppio Espresso in 2011. De espressobar in Leeuwarden wordt gerund door Rienk Edens. Doppio Espresso opende haar eerste vestiging in 2007 te Groningen. In 2012 wil de formule uitbreiden met 6 nieuwe vestigingen. De eerste vestiging die in 2012 haar deuren opent is Doppio Espresso Breda op de Grote Markt.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Doppio-Espresso-Leeuwarden-geopend.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.