Doppio Espresso komt naar Zoetermeer

Datum: november 14, 2013

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso groeit razendsnel. Medio december opent Doppio Espresso haar deuren in het stadshart van Zoetermeer. De landelijke teller komt hiermee op 23 vestigingen. De vestiging in Zoetermeer heeft een prachtige ligging in het stadshart en biedt een ideale uitvalsbasis om te genieten van koffie en even tot rust te komen en bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Er komt gratis WiFi en beschikking over voldoende stopcontacten voor de digitale nomaden. Binnen komen er diverse gezellige zitjes en het terras is perfect om de eerste zonnestralen op te vangen en te genieten van het uitgebreide assortiment, bestaande uit excellente koffie, thee, ontbijt, rijkelijk belegde broodjes en deeg- en zoetwaren.

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso beginnen Mark Merckens en Sergej Nauta een strak vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Mark en Sergej hebben als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze willen mensen laten genieten en met een goed gevoel huiswaarts laten keren. 

De verbouwing is in volle gang en Sergej begint binnenkort vol enthousiasme aan het opleidingstraject, waarin hij gedurende een aantal weken wordt klaargestoomd voor de opening aan het Promenadeplein, zodat hij vanaf dag één de inwoners van Zoetermeer e.o. kan verblijden met heerlijke koffie. De geplande opening is medio december en zal groots gevierd worden met een gratis cappuccinodag.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.