Doppio Espresso Drachten opent haar deuren

Datum: oktober 16, 2012

De espressobarketen Doppio Espresso biedt mensen de mogelijkheid te genieten van een kop koffie terwijl ze hun favoriete boek lezen. Begin oktober heeft Doppio Espresso namelijk een espressobar geopend in de bibliotheek van Drachten. Doppio Espresso is vereerd om aan het Museumplein de negentiende vestiging te openen. Rinke Booi, in contact gekomen via Denationalefranchisegids.nl, zal als franchisenemer van Doppio Espresso de espressobar runnen.

Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_16_oktober_2012.htm#doppiofranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.