Doorstart voor De Autostomerij

Datum: januari 22, 2013

Franchise formule De Autostomerij groeide binnen anderhalf jaar tot 37 franchisers, maar ging onlangs toch failliet. Ondernemer Marcel Malcorps wil een doorstart maken met het bedrijf. Maar wat is er fout gegaan?

De Autostomerij kon op iedere locatie auto’s van binnen en buiten reinigen. De Autostomerij, onder de hoede van Jaap de Vuijst en Marvin van der Horst, groeide ongecontroleerd snel. Voor de Autostomerij schijnt een verkeerde begroting op te zijn gesteld en de ondernemers waren onervaren. Ook sloegen De Vuijst en Van der Horst er niet in de juiste franchisenemers te werven, een probleem dat het duo vorig jaar zelf ook aankaartte. Ook al heeft Malcorps zich afgevraagd “hoe het in hemelsnaam mogelijk is om met dit fantastisch concept failliet te gaan”, heeft hij alle respect voor wat de jonge De Vuijst en Van der Horst in korte tijd hebben bereikt.

Bron: Sprout / Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#autostomerij

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.