Doorstart House of Shoes?

Datum: november 14, 2012

Eerder deze maand ging Nimco/House of Shoes failliet. Er wordt nu een doorstart overwogen. De curator, de Tielse jurist Cees Klomp, denkt aan het einde van de week meer duidelijkheid te hebben. De franchiseketen van schoenwinkels ging onlangs failliet waardoor 280 medewerkers, inclusief het personeel dat op een nul-urencontract staat, hun baan verloren.

Nimco/House of Shoes werd zo’n 107 jaar geleden opgericht als fabriek van kinderschoenen. Al snel volgden er meer winkels en werd de collectie uitgebreid met dames- en herenschoenen. Naast de 41 fysieke winkels lanceerde House of Shoes in 2010 een webshop. Nimco is de enige overgebleven vertegenwoordiger van de Nijmeegse schoenindustrie. Het hoofdkantoor van Nimco/House of Shoes staat in Berg en Dal.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_13_november_2012.htm#houseofshoes

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.