Dominos Pizza opent vestiging Scheveningen

Datum: november 6, 2012

De nieuwe Domino’s Pizza vestiging in Scheveningen aan de Zeesluisweg 6 is vanaf maandag 5 november geopend. Franchisenemer Jeroen Nennie en zijn team staan te popelen om verse handgemaakte pizza’s en pasta’s aan de inwoners van Scheveningen te gaan leveren.

Jeroen Nennie en zijn team hebben er enorm zin in. Jeroen werkt al een tijd voor Domino’s Pizza, maar het blijft altijd spannend geeft hij aan.  “Het is elke keer weer heel erg leuk om met een nieuw team klanten te voorzien van onze pizza’s”, aldus Jeroen. “Wij zijn er helemaal klaar voor en hopen dan ook dat iedereen uit Scheveningen kennis met ons komt  maken.” De vestiging in Scheveningen is de 125ste vestiging van Domino’s Pizza die haar deuren opent.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#dominospizza 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.