Dominos Pizza ontvangt Lean and Green Award

Datum: november 12, 2012

Franchiseformule Domino’s Pizza heeft donderdag 8 november de Lean and Green award in ontvangst genomen. Het plan om de CO2 uitstoot voor 2015 met 36,12% te reduceren, is geaccepteerd door TNO en zal dus in de komende jaren ten uitvoer worden gebracht. Om deze ambitieuze doelen te behalen, zal Domino’s Pizza Distributie gaan investeren in materialen die bijdragen aan het verminderen van CO2 uitstoot, bijvoorbeeld door maar liefst 1200 elektrische scooters aan te schaffen en in human resources. Het personeel zal trainingen krijgen en opgeleid worden tot milieubewustere werknemers. De Lean and Green award is een bekroning op de inspanningen die door het team van Domino’s Pizza al gedaan zijn en die gepland zijn om een bijdrage te leveren aan een milieubewuste en groene werkwijze.

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in meer dan 70 landen. Met het grootste delivery systeem bezorgen ze meer dan 5 miljoen pizza’s per dag. Domino’s Pizza Nederland heeft momenteel 125 vestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#dominospizza 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.