Dominos Pizza lanceert de Social Pizza

Datum: december 9, 2012

Domino’s Pizza gaat de eerste Nederlandse Social Pizza maken. Via de Facebook pagina van Domino’s Pizza Nederland kan iedereen gaan stemmen op zijn/haar favoriete bodem, saus, toppings en frisdrank. Elke 3 dagen wordt aan de hand van de meeste stemmen de pizza samengesteld te beginnen met de keuze voor de bodem. Als de pizza eenmaal is samengesteld, wordt er opgeroepen om een naam te bedenken voor deze pizza. De fan die de beste naam verzint, wint een jaar lang gratis pizza. De Social Pizza zal vanaf 14 januari alleen online te bestellen zijn op de site van de formule.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Dominos-Pizza-lanceert-de-Social-Pizza.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.