Domino’s Pizza introduceert scooters met menselijk motorgeluid

Datum: mei 2, 2012

Domino’s Pizza verhoogt de verkeersveiligheid door de introductie van elektrische scooters met menselijk motorgeluid. Het menselijke motorgeluid Safe Sound waarschuwt medeweggebruikers dat ‘Dododododomino’s eraan komt en dat de pizza’s mmmmmmmmmmm lekkerrrrrrrr zijn’. “Aan de hand van de ervaringen van de bezorgers en naar aanleiding van onderzoek op het gebied van stille elektrische voertuigen en verkeersveiligheid is Domino’s in een spagaat terecht gekomen. Aan de ene kant passen elektrische voertuigen volledig binnen het plan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan de andere kant stopt maatschappelijke verantwoordelijkheid niet bij een lagere CO2-uitstoot. Verkeersveiligheid is minstens zo belangrijk”, aldus een woordvoerder van de formule.

“Onze bezorgers merken dagelijks dat inhalen van fietsers riskante situaties oplevert omdat fietsers de geluidloze scooter niet aan horen komen. Omdat de veiligheid van onze bezorgers en alle medeweggebruikers voor ons erg belangrijk is, nemen we zelf de verantwoordelijkheid hier wat aan te doen”, vertelt Carolien ten Cate, marketing manager Domino’s Pizza.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Dominos-Pizza-introduceert-scooters-met-menselijk-motorgeluid.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.