Domino’s Pizza en Autogrill Nederland gaan samenwerken

Datum: juli 31, 2012

Autogrill Nederland kondigde vorige week aan dat het in Nederland een partnerschap aangaat met Domino’s Pizza. De eerste Domino’s Pizza langs de snelweg in Nederland is afgelopen maandag geopend en geïntegreerd in het vernieuwde AC‐restaurant van Sevenum. Autogrill zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse exploitatie van de winkel. Domino’s Pizza heeft al ervaring met vestigingen langs de snelweg in het buitenland en rolt dit nu ook uit in Nederland. “Wij zien ernaar uit om ook hier onze pizzamaaltijden aan te bieden langs de snelwegen in samenwerking met Autogrill. In de huidige samenleving wordt het ‘fast consumer’ principe steeds belangrijker”, zegt Andre ten Wolde, CEO van Domino’s Pizza Nederland.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Dominos-Pizza–en-Autogrill-Nederland-gaan-samenwerken.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.