Dobey introduceert webshopzuil

Datum: februari 12, 2013

Deze week is de Dobey webshopzuil gepresenteerd. In het huidige economisch klimaat met snel veranderend zoek- en aankoopgedrag van consumenten, wordt de combinatie van bricks & clicks steeds belangrijker. Dobey is met 60 winkels verdeeld over Nederland en een webshop actief in de branche van dierbenodigdheden. Mede door de eerdere introductie van de Dobey Bestelbus (bezorgservice door de ondernemer) is het afhaalpercentage van de orders beduidend hoger dan het landelijk gemiddelde. Middels de webshopzuil realiseert Dobey nu een nieuwe combinatie van bricks & clicks. De webshopzuil biedt de unieke combinatie van 2 webshops op 1 zuil; de Dobey webshop en de Pet Portal van Van Riel. In de winkels wordt de webshopzuil ondersteund door een groot tv scherm. Daarmee wordt aandacht getrokken, uitleg gegeven, maar ook nieuwe en bestaande producten gepromoot.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Dobey-introduceert-webshopzuil.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.