Discus van Gils Goirle is Dierenspeciaalzaak van het Jaar

Datum: mei 17, 2012

Onlangs werd tijdens het Animal Event op het Event Center Beekse Bergen te Hilvarenbeek voor de 4e maal de ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar’ gekozen. Discus van Gils Goirle is dit jaar de winnaar van de verkiezing. “Het is een prachtige winkel die een eigen identiteit en sfeer uitstraalt. Je voelt als je deze winkel binnenloopt meteen: Hier hebben ze iets met dieren”, aldus juryvoorzitter Martin Gaus. “De winkel is onderscheidend door de indeling, de reclame-uitingen, door de weloverwogen verlichting, de hoge kwaliteit van producten en de eyecatchers met ondersteunende video’s”, vertelt Martin Gaus na zijn bezoek. Ook kwam in het juryrapport de kennis van het personeel en voorlichting aan de mystery shoppers aan bod en ook de intensieve samenwerking met de dierenarts, die op regelmatige basis de dieren in deze winkel controleert, werd gewaardeerd. “Kortom een juryrapport om trots op te zijn”, aldus Kees van Gils.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Discus-van-Gils-Goirle-is-Dierenspeciaalzaak-van-het-Jaar.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.