Directiewisselingen bij Intergamma

Datum: augustus 7, 2012

Rob Klifman wordt de nieuwe directeur supply chain management en centrale inkoop bij franchiseorganisatie Intergamma. Deze organisatie exploiteert de winkelformules GAMMA en KARWEI. De ketens tellen respectievelijk 246 en 130 bouwmarkten in Nederland en België.

Klifman is sinds begin 2009 werkzaam bij Intergamma in de functie van formuledirecteur KARWEI. In het verleden was hij in de doe-het-zelfmarkt werkzaam als commercieel directeur bij Kooyman en Praxis.

Klifmans oude functie als formuledirecteur KARWEI zal worden ingevuld door Steven van der Krogt. Hij is sinds juli 2009 werkzaam bij Intergamma als manager category management GAMMA Nederland. Van der Krogt studeerde bedrijfskunde en werkte na zijn studie bij verschillende detailhandelsondernemingen en fabrikanten, met name in food.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_7_augustus_2012.htm#intergamma_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.