Directiewijziging bij Home Instead Thuisservice Nederland

Datum: januari 16, 2019

Per 1 januari 2019 is Nicole Wilkes-Kindt als directeur Branding toegetreden tot de directie van Home Instead Thuisservice Nederland. In deze nieuwe functie wordt Nicole eindverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en positionering van Home Instead als kwaliteitsmerk binnen de Nederlandse zorgmarkt.

Vanaf 1 januari bestaat het directieteam van Home Instead Thuisservice Nederland uit Nicole Wilkes-Kindt als directeur Branding, Otto Mak als directeur Operations en Eric Kindt als Algemeen Directeur.

Over Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische dienstverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van the World Dementia Council. Home Instead Thuisservice in Nederland is een sterk groeiende organisatie met momenteel 30 vestigingen, van waaruit 1.100 CAREGivers maandelijks meer dan 60.000 uur dienstverlening aan senioren leveren.

DELEN

Franchiseformule: Home Instead Thuisservice

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.