Directievoorzitter C1000 treedt af

Datum: december 18, 2012

Directievoorzitter Joost Sliepenbeek vertrekt aan het einde van 2012 bij C1000 en wordt opgevolgd door voormalig Super de Boer-topman Niels Onkenhout. Sliepenbeek vindt het een goed moment om de leiding over te dragen nu de integratie van C1000 in Jumbo is voltooid, zo melden verschillende media. Door de overname door Jumbo kwamen 300 C1000-winkels in handen van de Jumbo. In de tussentijd heeft Jumbo ook Coop overgenomen waardoor nog eens 54 winkels in handen kwamen van Jumbo.

Niels Onkenhout volgt Sliepenbeek per 1 januari 2013 op als directievoorzitter van C1000 en als lid van de raad van bestuur van Jumbo Groep Holding. Onkenhout was eerder directeur van Super de Boer, dat net als C1000 eigendom is geworden van supermarktketen Jumbo. De raad van bestuur van de combinatie Jumbo/C1000 bestaat daarmee vanaf 1 januari uit ceo Frits van Eerd, cfo Ton van Veen en Niels Onkenhout.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_december_2012.htm#c1000franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.