DGN retail maakt ondernemers van het jaar bekend

Datum: december 4, 2012

DGN retail omvat de formules MultimateHubo en Fixet, met 435 aangesloten ondernemers door heel Nederland. Op de landelijke jaarbijeenkomst van de formules zijn de ondernemers van het jaar bekend gemaakt. Van alle 110 Fixet-ondernemers is Fixet Kerkdriel verkozen tot Fixet-ondernemer van 2012. Pieter van Bockel was vereerd dat hij de prijs in ontvangst mocht nemen. “Service en kwaliteit. Daar kun je geen concessies in doen en dat gebeurt dus ook niet”, aldus Pieter van Bockel. Hubo Spijkenisse is verkozen tot Hubo-ondernemer van 2012. Eigenaar Ron Eijgelsheim en zijn zoon Ron waren blij verrast dat zij de prijs in ontvangst mochten nemen.

Alle 160 Hubo-ondernemers zijn dit jaar beoordeeld op aspecten van ondernemerschap en op welke wijze zij het merk Hubo naar buiten brengen. Hubo Spijkenisse aan de Oberonweg is verbouwd naar het nieuwe winkelconcept van Hubo. “De winkel is met deze verbouwing helemaal gemoderniseerd en juist onze sterke punten komen veel beter tot uiting”, aldus Ron Eijgelsheim. Marcel Filippo van Multimate Sassenheim is van alle 87 Multimate-ondernemers ondernemer van het jaar 2012 geworden. Multimate Sassenheim is dit jaar verplaatst naar een nieuwe locatie aan de Wasbeekerlaan. Bijzonder aan deze winkel is dat het vernieuwde winkelconcept daar als eerste is geplaatst.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/DGN-retail-maakt-ondernemers-van-het-jaar-bekend.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.