Deleukstetaartenshop opent vestiging in Geleen

Datum: september 29, 2013

Op zaterdag 2 november opent Deleukstetaartenshop haar deuren in Geleen. Bij de winkel aan de Annastraat 22 kan men terecht voor alles om zelf de leukste en lekkerste taarten, cupcakes, cake pops en koekjes te bakken en te decoreren. Deleukstetaartenshop Geleen zal zowel op zaterdag 2 als zondag 3 november geopend zijn. Op beide dagen kan men profiteren van aantrekkelijke openingsaanbiedingen. De winkel, de 11e vestiging van de franchiseformule Deleukstetaartenshop, beschikt over een uitgebreid assortiment. Daarnaast kan men er vanaf medio november dit jaar allerlei workshops en cursussen volgen op het gebied van taartdecoratie.

Edgar van Schie, marketing manager Deleukstetaartenshop: “We zijn zeer verheugd onze eerste winkel in het zuiden van het land te kunnen openen. Al een aantal jaar kregen we vele verzoeken wanneer we ook een winkel in het zuiden zouden openen. Met de opening van de winkel in Geleen kunnen we niet alleen inwoners van Geleen en omstreken, maar ook geïnteresseerden uit het nabij gelegen België en Duitsland uitstekend bedienen. We zijn ervan overtuigd dat franchisenemer Joyce Palmen en haar team er een succes van maken en velen aan zullen steken met het bakvirus.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.