Deleukstetaartenshop opent 10e winkel

Datum: november 14, 2012

Op zaterdag 1 december om 10.00 uur opent Deleukstetaartenshop haar deuren in Den Helder. Bij de winkel aan de Beatrixstraat 30 kan men terecht voor alles wat nodig is om zelf de leukste taarten, cupcakes, cakepops en koekjes te bakken en te decoreren. De winkel beschikt over een uitgebreid assortiment. Daarnaast kan men er vanaf januari 2013 tal van workshops en cursussen volgen.

Opening van de 10e winkel
De opening van de winkel in Den Helder op 1 december zal bij alle winkels van Deleukstetaartenshop feestelijk gevierd worden. Zo verschijnt er medio november een unieke Facebook prijsvraag met kans op tien fraaie prijzen en kunnen alle klanten op 1 december bij de 10 winkels van Deleukstetaartenshop genieten van heerlijke traktakties.

Inge Zaagsma, formule manager Deleukstetaartenshop: “Wederom een winkel in de provincie in Noord-Holland erbij op een prima locatie. Gezien de achtergrond, enthousiasme en vakkennis van franchisenemer Crista Kooiman hebben we uitstekende verwachtingen van deze vestiging. We zijn erg blij met onze 10e winkel en zullen dit heugelijke feit op 1 december in alle tien de winkels zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarnaast verwachten we rond deze datum ook nog eens onze 10.000e Facebook liker. Het cijfer tien staat de komende tijd dus volop centraal.”

Bron: Deleukstetaartenshop

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.