Deleukstetaartenshop lanceert compleet vernieuwde website

Datum: maart 11, 2013

Deze week is de vernieuwde site van de grootste Nederlandse webshop op het gebied van taartdecoratie gelanceerd. Op de site Deleukstetaartenshop.nl is een zeer compleet en gevarieerd productaanbod te vinden voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, cake pops, koekjes en nog veel meer.

Keuze uit circa 3500 producten

Deleukstetaartenshop.nl beschikt over een aanbod van duizenden producten, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het gaat om alle denkbare producten voor het bakken en decoreren van allerlei lekkernijen; van bakvormen tot marsepein en van uitstekers tot bakmixen. Dankzij de ‘one step check out’ is bestellen zeer eenvoudig. Op de site staan bovendien tientallen recepten, onder- verdeeld in diverse categorieën. Ieder recept kan eenvoudig gedownload worden, waarbij behalve een werkomschrijving ook de benodigde producten worden weergegeven.

Introductie voordeel

Ter kennismaking geldt er op 11, 12 en 13 maart 10% introductiekorting op alle producten. Daarnaast is er van 11 t/m 17 maart een prijzenfestival, wat betekent dat alle online bestellers in die week kans maken op een fraai cadeau.

Edgar van Schie, marketing manager Deleukstetaartenshop.nl: “De nieuwe webshop stelt ons in staat het omvangrijke productaanbod nog beter te presenteren. Het zoeken naar producten kan op meerdere manieren en is zeer gebruiksvriendelijk, evenals het online bestellen. Daarnaast bieden we bezoekers met ons continu uit te breiden aanbod aan recepten volop inspiratie. Een bezoek aan de site zorgt ervoor dat je zin krijgt om aan de slag te gaan met bakken en decoreren.”

Ook actief op social media

Deleukstetaartenshop.nl is actief aanwezig op social media. Zo is er een Twitter account (ruim 1250 volgers), een Facebook account (meer dan 11.500 followers), een Youtube kanaal (circa 450.000 views) en sinds kort ook een Pinterest account. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.