Deleukstetaartenshop lanceert app met recepten

Datum: april 8, 2013

Vanaf heden beschikken de tien winkels van Deleukstetaartenshop over een iPad applicatie, waarop bezoekers bijna 100 recepten kunnen bekijken. De recepten app biedt volop inspiratie voor het maken van de mooiste en lekkerste taarten, cupcakes, cake pops en koekjes.

Op de app staan de door Deleukstetaartenshop zelf ontwikkelde recepten onderverdeeld in de categorieën cake pops, chocolade, cupcakes, koekjes, muffins, taart en meer zoets. Van ieder recept kan men een uit- gebreide werkomschrijving bekijken en in een oogopslag zien welke producten er nodig zijn om het recept te bereiden. Bovendien kan men ieder recept eenvoudig mailen, zodat men het thuis nog eens op z’n gemak kan bekijken. De recepten zijn onderverdeeld in verschillende niveaus, zodat er voor zowel beginners als gevorderden een ruime keuze is.

Inge Zaagsma, eigenaar Deleukstetaartenshop:

“Inspiratie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is er voor het personeel in de winkels een belangrijke rol weggelegd op het gebied van advies en inspiratie. We hebben er met onze recepten app nu een vernieuwende inspiratiebron bij. We zullen de app maandelijks blijven uitbreiden, zodat we de gebruikers telkens weer nieuwe ideeën bieden.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.