De Tuinen opent reeks nieuwe winkels

Datum: augustus 14, 2012

De natuurlijke drogisterijformule De Tuinen opent deze maand drie nieuwe winkels. Ondanks de economische mindere periode maakt de keten naar eigen zeggen een forse groei door. De formule pakt deze maand uit met de opening van een tweede winkel in Amsterdam (in de Kalverstraat), een derde filiaal in Drachten en tot slot een nieuwe vestiging in Oosterhout.

Na deze reeks openingen telt de keten liefst 108 winkels. Daarmee is de koek nog niet op voor de gretige formule. De Tuinen meldt namelijk ook dat algemeen directeur Dick de Lange met zijn team werkt aan de opening van nog meer winkels in de komende maanden.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_14_augustus_2012.htm#detuinen_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.