De nieuwe website van Natuurwinkel is live

Datum: november 26, 2013

Recepten, Informatie over  Natuurwinkels, Verhalen over producten, Tips, Aanbiedingen, Campagnes en nog veel meer is te vinden op de vernieuwde website van Natuurwinkel.nl. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo  op bij Natudis.  In navolging op de aankondiging van de nieuwe folder en aanwezigheid op social media volgt nu de aankondiging van de totaal nieuwe website van Natuurwinkel. Behalve dat de website in een eigentijds v/d Natuur-jasje is gestoken, is ook de techniek achter de site volledig gemoderniseerd.

Bij de v/d Natuur visie hoort transparantie, openheid, inspiratie en interactie. Natuurwinkel consumenten zijn steeds vaker te vinden op de digitale weg en daarom willen wij ook op actieve wijze digitaal communiceren. Bovendien helpt onze website om makkelijker verbindingen te leggen tussen de verschillende netwerken en ambassadeurs die een sterke interesse hebben in natuurvoeding, duurzaamheid en milieu.

Onze website is nu de basis om consumenten te inspireren met alles wat de natuur ons biedt. Onze aanwezigheid op Twitter en Facebook geeft ons de ruimte om de interactie aan te gaan, aldus Petra van der Linden (algemeen directeur Natudis)

 v/d Natuur inspiratie

Natuurwinkel.nl is interessant voor bezoekers die gericht naar informatie zoeken.  Alle informatie over de formule van locaties tot openingstijden tot actuele (lokale) acties zijn te vinden op de site, maar ook informatie over de diverse keurmerken kun je vinden.

Belangrijk is de mogelijkheid om via de site contact met een Natuurwinkel of Natudis te leggen. Maar ook voor het  vinden van inspiratie kun je op deze site terecht. Zo worden recepten, verhalen en tips getoond.  Je kunt het verhaal achter producten vinden, maar ook tips die passen bij de v/d Natuur levensstijl.

En heel praktisch, ook de aanbiedingen en campagnes zijn vermeld op de site.  Aanbiedingen uit de folder, maar ook de weekacties.

Op de site is ook ruimte gecreëerd voor de presentatie van organisaties die passen bij Natuurwinkel en de  v/d Natuur levensstijl. Behalve uitleg over de relatie met deze verwante organisaties, wordt ook een link naar de website van de samenwerkende partijen aangeboden. Zo kan gedacht worden aan branche organisaties en -campagnes, maar ook aan natuurbeschermingsorganisaties.

Zin om meteen even te kijken? www.natuurwinkel.nl Wij laten ons inspireren door v/d Natuur…..Jij ook?

Over Natudis

Natudis, gevestigd in Harderwijk, brengt met ruim 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Met 7.500 producten en 300 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische dkw-producten in de Benelux. Onderdeel van Natudis is biologisch vers leverancier Kroon, gevestigd in Amsterdam, met een uitgebreid versassortiment van meer dan 1.000 producten. Samen staan Kroon en Natudis voor het grootste assortiment dkw en versproducten voor (natuurvoeding)speciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en andere grootverbruikers. Natudis exploiteert eveneens de franchiseformule Natuurwinkel, een van de bekendste en oudste natuurvoedingsketens in Nederland.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.