De Hypotheker wint Gouden Spreekbuis Distributie

Datum: december 18, 2012

Blauw Research reikt deze prijs jaarlijks uit aan een hypotheekorganisatie die de grootste vooruitgang heeft geboekt rondom waardering, bekendheid en imago. Hiervoor pleegt Blauw Research ook jaarlijks een onderzoek waar dit uit moet blijken.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de mate van dienstverlening naar de consument. Naast De Hypotheker waren ook ABN AMRO en Rabobank genomineerd.

Paul van der Meijs, directeur van De Hypotheker: “Het toont aan dat onze formule ook in een moeilijke markt staat als een huis. Wij geloven 100% in de waarde die onafhankelijk hypotheekadvies heeft voor de consument. Goed om te ervaren dat onafhankelijk onderzoek dat nogmaals bevestigt.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_december_2012.htm#hypotheker

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.