De Hypotheker wil woonakkoord van nationale eenheid

Datum: september 4, 2012

Een ding was duidelijk tijdens het verkiezingsdebat over de woningmarkt van De Hypotheker, alle aanwezige politieke partijen en de deelnemende klanten willen één ding: duidelijkheid! Woningbezitters, maar ook starters zijn te lang aan het lijntje gehouden. Er moet nu echt iets gebeuren was de mening van VVD, SP, ChristenUnie, PvdA, D66 en CDA. Een constatering die eerder deze week ook al naar boven kwam uit een enquête van De Hypotheker.

Directeur Paul van der Meijs: “Ik ben blij om te constateren dat er grote bereidheid is bij alle partijen om nu stappen te zetten. Er moet misschien geen kabinet komen van nationale eenheid, maar een woonakkoord van nationale eenheid. Na vandaag is er hoop dat dat zou kunnen lukken. Mocht ook een nieuw kabinet het slechts kort volhouden dan heeft de woningbezitter in ieder geval voor langere tijd zekerheid.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_september_2012.htm#dehypotheker

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.