De Franchiseadviseur verhuisd

Datum: januari 22, 2013

1 januari betrok het team van De Franchiseadviseur het nieuwe kantoor op bedrijventerrein de Pinckart in Nuenen. Naast de gebruikelijke werkplekken richtten ze ook een inspiratieroom in: Een ruimte om te komen tot passende, baanbrekende, creatieve en renderende ideeën voor ondernemers die een franchise willen starten, hun bestaande formule naar een hoger plan willen tillen of middels franchise hun organisatie willen uitbreiden. “Wij nemen deze stap naar een nieuw groter kantoor omdat wij  vertrouwen hebben in de ontwikkeling van franchise.” Uit recent ING-onderzoek is gebleken dat franchise crisisbestendig is. De Franchiseadviseur ziet dit dagelijks in de praktijk. Maar een formule slaagt alleen met een gedegen, professionele en goed doordachte basis.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#fradviseur

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.