De Franchiseadviseur en Mazars gaan strategische samenwerking aan

Datum: mei 15, 2013

De Franchiseadviseur, een organisatie van onafhankelijke en innovatieve specialisten op het gebied van franchiseformules, en Mazars accountants & belastingadviseurs ondertekenen vandaag een overeenkomst voor strategische samenwerking. Beide organisaties richten zich op de advisering en ondersteuning van zowel bestaande als nieuwe franchiseformules. Met de samenwerking versterken beide organisaties hun dienstenpakket voor franchiseorganisaties en wordt een breder en completer palet van diensten geboden.

De Franchiseadviseur houdt zich bezig met de (door-)ontwikkeling van franchiseformules, de uitrol daarvan en het ondersteunen van deze formules bij het inrichten en onderhouden van de front-office activiteiten. De adviseurs van Mazars richten zich op de bedrijfskundige, bedrijfseconomische en fiscale advisering en ondersteuning van franchiseformules.

Met deze bundeling van krachten, binnen de overeengekomen strategische samenwerking, beschikken De Franchiseadviseur en Mazars over alle expertise die nodig is om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de formules van hun klanten.

 —

Over De Franchiseadviseur

De Franchiseadviseur, gevestigd te Nuenen, heeft franchise als haar corebusiness. Met een innovatieve aanpak van de formule biedt De Franchiseadviseur een oplossing voor elk budget. De Franchiseadviseur ondersteunt haar klanten zowel bij de ontwikkeling en concretisering als bij de implementatie en verbetering van franchiseconcepten.

Over Mazars
Mazars is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in accounting, audit, tax en advisory services. We leveren dit pakket van samenhangende diensten aan een grote diversiteit van opdrachtgevers, variërend van grote (internationale) ondernemingen en organisaties in de publieke sector tot ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en vermogende particulieren.

Mazars heeft specialisten op vele gebieden in huis, waaronder een multidisciplinair team gericht op bedrijfskundige en bedrijfseconomische ondersteuning van franchiseorganisaties.

Naast de inrichting van de administratieve processen, met name gericht op management- en stuurinformatie, staat Mazars franchiseorganisaties bij op de gebieden van risicomanagement, bedrijfseconomische optimalisatie en het realiseren van operational excellence in de back-office.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.