De EP:Winkel breidt zijn assortiment uit door middel van de Virtual Shelf

Datum: juni 12, 2013

De Virtual Shelf is een digitaal schap gekoppeld aan de webshop, speciaal ontwikkeld voor EP:. Is een product niet aanwezig in de winkel, dan kan de EP:Ondernemer u via de Virtual Shelf verder helpen. Het winkelaanbod is hierdoor aangevuld. De Virtual Shelf is een innovatief hulpmiddel om consumenten houvast te geven bij het maken van een optimale keuze.

De Virtual Shelf is ontwikkeld om de consument altijd een oplossing te bieden. Het ziet er uit als een grote tablet. Via een gebruiksvriendelijk menu, te bedienen middels het touchscreen, kunt u zoeken naar het gewenste product. Net als op de website EP.nl zijn ook hier de producten in verschillende categorieën onderverdeeld: Beeld en Geluid; Huishoudelijk; Keuken; Persoonlijke Verzorging; Computer en Telefonie én Inbouw. Het is mogelijk een favorietenlijst samen te stellen en deze naar uzelf te mailen, om thuis uw afwegingen te maken. Zo heeft de EP:Ondernemer altijd het juiste product voor u. Uw EP:Winkel heeft door de Virtual Shelf een breed assortiment, zowel in de winkel als ook online.


Consumenten oriënteren zich altijd en overal. Belangrijk is om daar te zijn waar de consument is. EP: zet daarom sterker in op het allereerste contactmoment met het product. Naast de EP:Winkel is er ook de compleet vernieuwde webshop en daarmee is EP: een zogeheten ‘multichannel retailer’. Voor de EP:Ondernemer geldt dat met het winkelassortiment het onderscheidende vermogen wordt waargemaakt. Met de Virtual Shelf ter aanvulling wordt de consument altijd geholpen. Productvarianten die niet in de winkel staan, worden via het beeldscherm getoond. De Virtual Shelf van Electronic Partner

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.