De eerste twee franchisers van start bij WowDeal

Datum: januari 21, 2013

Achter de schermen was de directie van WowDeal al een tijdje bezig met de voorbereidingen. Na een grondige selectieprocedure, zijn de eerste twee franchisenemers inmiddels gestart in hun eigen regio´s. Irio Lagarde neemt de regio Parkstad Limburg voor zijn rekening. Rob van de Borne is inmiddels gestart met de regio´s Helmond en Eindhoven.

Raymond Reijners, een van de oprichters van WowDeal, sloot de overeenkomst met de franchisenemers. `Zij passen het best in ons profiel. Beide heren zijn erg gedreven en hebben jaren ervaring met sales en marketing`. De nieuwe franchisenemers zijn zeer actief in hun regio om een ondernemersnetwerk op te bouwen met de beste dagdeals.
WowDeal is actief in steden in Limburg en Brabant. Sinds de oprichting in februari 2011 groeit WowDeal in bijzonder hoog tempo. Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar extra en slimme marketing is WowDeal de ideale partner. Een samenwerking met WowDeal biedt extra impulsen voor marketingactiviteiten zonder vooraf kosten te maken.

Bron: WowDeal

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.