De Bezorgbeer opent vestiging Den Haag – Scheveningen

Datum: mei 7, 2013

De Bezorgbeer Den Haag – Scheveningen heeft vorige week zijn deuren geopend op de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Uitgerust met ludieke helmen, voorzien van berenoren, rijden de bezorgers op hun rode scooters af en aan om berelekkere maaltijden te bezorgen.

Ze zien er niet alleen leuk uit, ze bezorgen ook nog eens de lekkerste maaltijden! Berelekkere saté en spare ribs staan op het menu van de Bezorgbeer, maar ook voor een gezonde maaltijdsalade of botermalse biefstuk draait de Bezorgbeer zijn pootje niet om. Voor de kleine beertjes onder ons is er een speciaal kindermenu.

Ook aan bedrijven is gedacht. Via de website www.bezorgbeervoorbedrijven.nl, kunnen bedrijven speciale voordeelmenu’s bestellen en op rekening betalen. Een bittergarnituur, voor bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel behoort tot één van de mogelijkheden.

De Bezorgbeer sluit aan bij het hectische bestaan van de consument. “Na een dag hard werken of juist een weekend vol verplichtingen is het fijn om jezelf te kunnen trakteren op een lekkere maaltijd die ook nog bij je thuis wordt bezorgd.” aldus Charles van Eijken, franchisenemer van de Bezorgbeer Den Haag – Scheveningen.

Bron: De Bezorgbeer

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.