De Bezorgbeer lanceert shop-in-shop concept

Datum: juni 16, 2013

De Bezorgbeer heeft in eigen huis een shop-in-shop concept ontwikkeld genaamd KipKip.nl. Na het succes van de eerste KipKip.nl shop-in-shop bij de Bezorgberen pilot store in Rotterdam-Kralingse Veer, heeft de Bezorgbeer besloten dit concept verder uit te rollen. Vorige week is er dan ook een tweede shop-in-shop geopend door de Bezorgbeer Spijkenisse. In september 2012 is na ruim een jaar ontwikkelen gestart met de nieuwe formule. Meerdere ideeën zijn de revue gepasseerd en KipKip.nl is het resultaat. Na een aantal maanden uitvoerig testen is de formule nu klaar om uitgerold te worden over alle Bezorgbeer vestigingen.

De Bezorgbeer lanceert KipKip concept

KipKip.nl is een concept dat de sappigste gegrilde kippen thuisbezorgd. De kippen worden volgens geheim recept gekruid, en vervolgens langzaam draaiend gegaard door de eigen geïmporteerde kippengrillen. De gehele menukaart bestaat uit kipproducten. Naast de hele of halve kippen valt hierbij te denken aan spicy hotwings, krokante kipschnitzels, malse kipfiletjes, of een gezonde salade met gegrilde of krokante kip.

Net als bij de Bezorgbeer, gaan de bezorgers van KipKip.nl opvallend de weg op. Met ludieke witte helmen voorzien van een rode hanenkam (zie foto) vallen ze erg op in het dagelijkse verkeer.

KipKip-bezorger bij De BezorgbeerDe franchisenemers van de Bezorgbeer zijn erg enthousiast over het shop-in-shop concept. ‘Doordat we gebruik kunnen maken van dezelfde keuken en medewerkers, wordt de vestiging met een minimale investering nog rendabeler. Ook merk ik dat ik een nieuwe klantengroep aanboor met dit concept!’ Aldus Arco van Pieterson, franchisenemer van de Bezorgbeer en KipKip.nl in Spijkenisse.

Volgens Martijn Jansen, directeur van de Bezorgbeer en KipKip.nl, is er veel groeipotentie voor dit concept. De planning is dan ook om tegen het einde van 2013 het concept uit te rollen over alle huidige vestigingen. Nieuwe vestigingen die gepland staan worden direct ingericht met beide formules. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.