Data Onderneem-t beurs verschoven naar 19 en 20 april 2013

Datum: december 9, 2012

De Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! is verschoven naar vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2013. “De reden hiervoor is dat we een 2e beurszaal erbij gaan huren. In deze beurszaal komt onder andere een podium en een horecaplein”, vertelt beursorganisator Guido van der Horst. Interesse om deel te nemen aan de Onderneem ‘t! beurs? Neem dan contact op met Guido van der Horst of Helene van Twillert via telefoonnummer: 035-5882053 offranchiseplus@ikwordondernemer.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.