Damy Rutjes terug als Formulemanager Runnersworld

Datum: december 11, 2012

Charles van Schaik vertrekt per 1 januari a.s. als Formulemanager van Runnersworld. Zijn functie wordt vanaf die datum vervuld door Damy Rutjes, die na twee jaar afwezigheid terugkeert bij Runnersworld.

Tussen 2008 en 2011 was Rutjes al Formulemanager van deze formule, waarna hij een nieuwe uitdaging aanging bij SPORT 2000. Na de recente verkoop van SPORT 2000 en het vertrek van Charles van Schaik gaat Rutjes binnenkort weer met veel inzet aan de slag bij Runnersworld.

Steve Evers, directeur Formules van Euretco B.V., wil Charles van Schaik bedanken voor zijn inzet. “We zijn blij dat deze belangrijke vacature op korte termijn kan worden ingevuld. Damy is de juiste man om Runnersworld naar een nog hoger niveau te brengen. Hij kent de markt en de spelers. We hebben er alle vertrouwen in dat hij en zijn team Runnersworld verder kunnen uitrollen om onze nummer 1-positie in lopen te versterken.” Runnersworld werd onlangs voor de vierde keer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen (ING RetailJaarprijs).

Bron: Euretco

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.